Kaasutehtaankatu 1

kaasutehdas_iso

Kaasutehtaankatu 1

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Kaasutehtaankatu 1, Helsinki sijaitsevan vuonna 1910 valmistuneen tiilisen kaasukellorakennuksen puhdistuksesta ja peruskorjauksesta.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti uudistuksessa rapautuneiden tiilien uusimisen saumoineen, teräsosien hiekkapuhallutuksen ja ruostesuojauksen, kosteusvaurioutuneiden seinärakenteiden kuivatuksen ja kapillaarikatkoilla varustamisen, vanhojen rappauspintojen uusimisen ja maalauksen kauttaaltaan.

Kiinteistö

Kaupunki: 00580 Helsinki
Sijainti: Kaasutehtaankatu 1
Rakennusvuosi: 1910
Arkkitehti:Selim A. Lindqvist
Saneeraus toteutettiin: 2018-2020

Stenbäckinkatu 11

Stenbäckinkatu11_ISO

Stenbäckinkatu 11

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Stenbäckinkatu 11, Helsinki sijaitsevan Lastenklinikan kiinteistön julkisivurappausten paikkakorjaukset ja räystäsrakenteen korjaukset.

Meilahden Sairaala alueella sijaitseva Lastenklinikka. Lastenklinikka on valmistunut vuonna 1946.

HUS, Lastenklinikka

Kaupunki: 00290 Helsinki
Sijainti: Stenbäckinkatu 11
Valmistumisvuosi: 1946
Arkkitehdit: Uno Ullberg ja Erkki Linnasalmi
Saneeraus toteutettiin: 2019-2020

Päivärinnankatu 7A

paivarinnankatu_1_iso

Päivärinnankatu 7A

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Päivärinnankatu 7A, Helsinki sijaitsevan asuinkerrostalon julkisivujen sekä parvekkeiden kunnostus- ja uusimistyöt.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti uudistuksessa julkisivurappausten uusimiset katu- ja sisäpihan puolella verkotetuksi 3-kerrosrappaukseksi, sokkeleiden pinnat kunnostettiin sisäpihalla, liittymälistat ja vesipellit uusittiin niin huoneistojen ikkunoissa kuin tuuletusparvekkeiden ikkunoissa ja ovissa. Parvekkeet uusittiin. Katujulkisivun sisäänkäyntiovi käsiteltiin ulko- ja sisäpinnoilta.

Asunto Oy Päivärinnanaukio

Kaupunki: 00250
Sijainti: Päivärinnankatu 7A
Valmistumisvuosi: 1938
Arkkitehti: 
Saneeraus toteutettiin: 2020–2021

Pohjoisesplanadi 25-27

espa25-27

Pohjoisesplanadi 25-27

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Pohjoisesplanadi 25–27, Helsinki sijaitsevan Grönqvistin talon katujulkisivujen rappausten korjaukset ja ikkunoiden peruskunnostamisen. Grönqvistin talo on vuosina 1881–1883 valmistunut Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Theodor Höijerin suunnittelema liike-/toimistorakennus.

Toteutimme uudistuksessa katujulkisivujen korjauksen, paikkarappauksen ja huoltomaalauksen Kluuvikadun, Pohjoisesplanadin ja Fabianinkadun puoleisilla julkisivuilla sekä Fabianinkadun ja Kluuvikadun puoleisissa porttikongeissa. Laajalti vaurioituneet kipsikoristeet inventoitiin ja uusittiin kokonaan. Ikkuna- ja kerrosvesipellit sekä muut julkisivun suojapellitykset kunnostettiin ja huoltomaalattiin kokonaisuudessaan. Ikkunoiden ulkopuoliset listoitukset uusittiin kauttaaltaan, teräsrungot puhdistettiin ja huoltomaalattiin ulkopintojen osalta.  Julkisivulla sijaitsevat syöksytorvet uusittiin kiinnikkeineen. Lisäksi metallirakenteisien kattokoristeiden puutteelliset kiinnitykset uusittiin.

Grönqvistin talo

Kaupunki: 00100
Sijainti: Pohjoisesplanadi 25–27
Valmistumisvuosi: 1881–1883
Arkkitehti: Theodor Höijer
Saneeraus toteutettiin: 2021

Lielahdentie 7A

lielahdentie_iso

Lielahdentie 7A

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Lielahdentie 7A, Helsinki sijaitsevan asuinkerrostalon julkisivujen ja ovien maalaustyöt.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti uudistuksessa etelä- ja länsijulkisivujen maalaukset. Myös näiden julkisivujen ikkunasmyygit maalattiin. Lisäksi urakkaan kuului autotallien ja varaston ovien paneelien uusinta sekä niiden maalaus.

As Oy Lielahdentie 7

Kaupunki: 00200
Sijainti: Lielahdentie 7A
Valmistumisvuosi: 1953
Arkkitehti: Einari Teräsvirta
Saneeraus toteutettiin: 2020–2021

Kirkkotie 16, Somero

somero_iso

Kirkkotie 16

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti vuonna 1859 valmistuneen Someron kirkon korjaustyöt. Toteutimme uudistuksessa kirkon vesikaton kunnostustyöt, kirkon julkisivujen rapautuneiden tiilien ja saumausten kunnostustyöt ja tornin kuparikatteiden korjaus/uusimistyöt.

Someron kirkko

Kaupunki: 31400 Somero
Sijainti: Kirkkotie 16
Valmistumisvuosi: 1859
Arkkitehti: Georg Theodor Chiewitz
Saneeraus toteutettiin: 2021

Kalevankatu 45

Kalevankatu 45_iso

Kalevankatu 45

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Kalevankatu 45, Helsinki sijaitsevan asuinkerrostalon katujulkisivun sekä sisäpihan rappauskorjaukset

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti uudistuksessa katujulkisivun rappaus ja -maalaustyöt kokonaisuudessaan. Ikkunat, ikkunapellit ja ovet uusittiin kuten myös syöksytorvet. Sisäpihan ja porttikongin rappukset korjattiin, pinnat pestiin ja ylimaalattiin. Ulokeparvekkeet, syöksytorvet ja ovikatokset uusittiin, kuten myös parvekkeiden ovien ja niiden yläpuoliset ikkunat.

Asunto Oy Kalevankatu 45

Kaupunki: 00180 Helsinki
Sijainti:Kalevankatu 45
Rakennusvuosi: 1895
Arkkitehti: K. Nenonen
Saneeraus toteutettiin: 2020-2021

Erottajankatu 2

erottaja2_iso

Erottajankatu 2

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Erottajankatu 2, Helsinki sijaitsevan toimistokiinteistön katu- ja sisäpihan julkisivujen kunnostustyöt.

Toteutimme uudistuksessa katu- ja sisäpihan julkisivujen kunnostus ja -rappaustyöt. Kiinteistön A-osuuden eli vanhimman, uusrenesanssi-tyylisuuntaa edustavien julkisivujen vaurioituneet koristeet uusittiin ja räystään yläpuolella olevan balusterikaiteen alalista uusittiin.

B-osan (jugend-tyylisuunta Uudenmaankadun ja Yrjönkadun puolella) katujulkisivujen osuudet pestiin ja maalattiin sekä räystään betonivauriot korjattiin. Sisäpihan A- ja B-osan julkisivut paikkarapattiin ja maalattiin, ulokeparvekkeet uusittiin sekä porrashuoneparvekkeet kunnostettiin.

Hamptons Oy

Kaupunki: 00120 Helsinki
Sijainti: Erottajankatu 2
Rakennusvuosi: 1889–1891
Arkkitehti: Theodor Höijer
Saneeraus toteutettiin: 2020-2021

Albertinkatu 17

albertinkatu17_iso_1

Albertinkatu 17

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Albertinkatu 17 sijaitsevan asuinkiinteistön julkisivujen sekä sisäpihan rappaus- ja maalaustyöt.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti uudistuksessa katujulkisivujen, porttikongin ja sisäpihojen, kaaveleiden, katon kaaveleiden ja katolla sijaitsevien rapattujen pintojen rappaus- ja maalaustyöt, sekä pellitysten uusimisen ja julkisivun kivikoristeiden uudelleenkiinnityksen. Myös Iso Roobertinkatu 39:n kipsikoristeet uusittiin.

As Oy Albertinkatu 17

Kaupunki: 00120 Helsinki
Sijainti: Albertinkatu 17
Rakennusvuosi: 1908
Kerroksia: 5
Saneeraus toteutettiin: 2020-2021

Untamontie 10

isokuva_untamo10

Untamontie 10

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Untamontie 10, Helsinki sijaitsevan asuinrakennusten ulkovaipan kunnostuksen- ja uusimistyöt.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti kunnostuksessa julkisivurappausten uusimisen kaikilla julkisivuilla, sokkeleiden pintojen uusimisen, julkisivupinnoilla olevat ikkunat ja ovet kunnostetaan erillisenä urakkana. Parvekkeet peruskunnostettiin pintalaatat ja vesiristys uusien.

Asunto Oy Untamontie 10

Kaupunki: 00610 Helsinki
Sijainti: Untamontie 10
Valmistumisvuosi: 1942
Kerroksia: 4
Saneeraus toteutettiin: 2020–2021