Untamontie 10

isokuva_untamo10

Untamontie 10

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Untamontie 10, Helsinki sijaitsevan asuinrakennusten ulkovaipan kunnostuksen- ja uusimistyöt.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti kunnostuksessa julkisivurappausten uusimisen kaikilla julkisivuilla, sokkeleiden pintojen uusimisen, julkisivupinnoilla olevat ikkunat ja ovet kunnostetaan erillisenä urakkana. Parvekkeet peruskunnostettiin pintalaatat ja vesiristys uusien.

Kiinteistö

Kaupunki: 00610 Helsinki
Sijainti: Untamontie 10
Valmistumisvuosi: 1942
Kerroksia: 4
Saneeraus toteutettiin: 2020–2021

Vellamonkatu 10

isokuva_vellamonkatu10

Vellamonkatu 10

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Vellamonkatu 10, Helsinki sijaitsevan asuinkerrostalon julkisivujen kunnostustöistä sekä ikkunoiden ja ovien uusimistöistä.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti kunnostuksessa julkisivujen rappausten uusimisen kauttaaltaan, länsijulkisivun piipun rappauksen, räystäsrakenteiden kunnostuksen, porrashuoneiden ikkunoiden uusimisen, pääsisäänkäyntien ulko-ovien kunnostuksen, parvekekaiteiden sekä parvekkeiden ovien uusimisen, kellarikerroksen ikkunoiden ja murtokaltereiden uusimisen, liikehuoneistojen ikkunoiden ja ovien uusimisen, salaojitukset uusittiin.

Kiinteistö

Kaupunki: 00550 Helsinki
Sijainti: Vellamonkatu 10
Valmistumisvuosi: 1957
Arkkitehti: Irja Ervanne
Saneeraus toteutettiin: 2021

Hakolahdentie 6

isokuva_hakolahti

Hakolahdentie 6

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti osoitteessa Hakolahdentie 6 sijaitsevan asuinkerrostalon julkisivujen, huoneisto- ja tuuletusparvekkeiden, sekä katosten kunnostustyöstä.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti uudistuksessa julkisivurappausten uusimisen sekä maalauksen, ikkunoiden vanhat liittymälistat purettiin ja uusittiin, eteläjulkisivun kellaritilojen ulko-ovet uusittiin. Huoneisto- ja tuuletusparvekkeiden betonilaatat uusittiin, parvekelattiat vesieristettiin ja parvekelaatat suojamaalattiin. Sisäänkäyntikatokset uusittiin ja vesieristettiin, porrashuoneiden sisäänkäyntiovet kunnostettiin.

Kiinteistö

Kaupunki: 00200 Helsinki
Sijainti: Hakolahdentie 6
Valmistumisvuosi: 1959
Kerroksia: 5
Saneeraus toteutettiin: 2020–2021

Elielinaukio 3

elielinaukio-3_1130x400

Elielinaukio 3

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on toteuttanut osoitteessa Elielinaukio 3, Helsinki sijaitsevan Päärautatieaseman kiinteistön julkisivujen kunnostustöistä.

Saneeraus sisälsi kiinteistön päätyjulkisivun uudelleen rappauksen sekä maalaustyöt.

Kiinteistö

Kaupunki:   Helsinki
Sijainti:   Elielinaukio 3, 00100 Helsinki
Rakennusvuosi:   1914
Kerroksia:
Saneeraus toteutetaan:   2017

Elielinaukio 2

Vltava_cover

Elielinaukio 2

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on toteuttanut Kiinteistö Oy Elielinaukio 2:ssa sijaitsevan 1900-luvun alussa valmistuneen kiinteistön julkisivujen, parvekkeiden ja ikkunoiden kunnostustyöt.

Saneeraus käsitti kiinteistön julkisivusaneerauksen sekä ikkunoiden ja ovien huoltomaalaustyöt.

Kaupunki:   Helsinki
Sijainti:   Elielinaukio 2, 00100 Helsinki
Rakennusvuosi:   1909
Kerroksia:  3
Saneeraus toteutettu:   2017

Kiinteistön historiaa

Elielinaukio 2 on Museoviraston suojelema jugendrakennus, kiinteistö on aiemmin toiminut Finnairin cityterminaalina sekä VR:n kiitotavaravarastona. Jugend-tyylinen talo on seissyt paikallaan 1900-luvun alun tietämiltä saakka, jolloin se oli osa rautatieaseman vierestä Töölönlahden rannalle saakka ulottunutta teollisuus- ja ratapiha-aluetta. Vuonna 1978 purettiin rakennuksen Töölönlahdelle päin suuntautunut jatke, missä toimineessa VR:n konepajassa valmistettiin vetureita vielä 1950-luvulla. Nykyään rakennuksessa toimii ravintola Vltava.

Rakennuksen on suunnitellut viereisen Helsingin päärautatieaseman suunnitellut Eliel Saarinen.

Kaivokatu 8

kaivokatu-8.paakuva

Kaivokatu 8

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on totettanut Citycenterin liike- ja toimistokeskuksen sisäpihan julkisivujen ja vesikaton uusimisen. Helsingin sydämessä sijaitseva Citycenter on yksi pääkaupungin tunnetuimmista rakennuksista.

Saneeraus sisälsi kiinteistön sisäpihan julkisivujen rappaus- ja maalaustyöt sekä vesikaton uusimistyöt.

Kiinteistö

Kaupunki:   Helsinki
Sijainti:   Kaivokatu 8
Rakennusvuosi:   1967
Kerroksia:   12
Saneeraus toteutetaan:   2017

Urheilukatu 24

Urheilukatu_24_cover

Urheilukatu 24

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on toteuttanut osoitteessa Urheilukatu 24, 00250 Helsinki sijaitsevan vuonna 1928 valmistuneen 6-kerroksisen asuinkiinteistön julkisivujen ja ikkunoiden uusimisen.

Saneeraus sisälsi kiinteistön julkisivujen rappaus- ja maalaustyöt sekä ikkunoiden uusimistyöt.

Kiinteistö

Kaupunki:   Helsinki
Sijainti:   Urheilukatu 24
Rakennusvuosi:   1928
Kerroksia:   6
Saneeraus toteutettu:   2017

Oy Ylänkö

Viides_Linja_12_cover

Oy Ylänkö

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on toteuttanut Oy Ylängössä osoitteessa Viides Linja 12, 00530 Helsinki sijaitsevan kiinteistön julkisivusaneerauksen.

Saneeraus sisälsi kiinteistön julkisivujen uudelleenrappauksen, parvekkeiden kunnostukset, ikkunoiden ja ovien uusimisen sekä saneeraukseen liittyvät oheistyöt.

Kiinteistö

Kaupunki:   Helsinki
Sijainti:   Viides Linja 12
Rakennusvuosi:   1908
Kerroksia:   5-kerroksinen
Saneeraus toteutettu:   2017

As Oy Tunturilaakso

tunturikatu-13-paakuva

As Oy Tunturilaakso

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on sopinut As Oy Tunturilaakso:n kanssa urakkasopimuksen osoitteessa Tunturikatu 13, 00100 Helsinki sijaitsevan kiinteistön julkisivun ja porttikäytävän rappaustyöstä.

Urakka sisältää pääpiirteittäin: Kiinteistön julkisivun rapatun osuuden ja porttikäytävän uudelleenrappaustyöt. Samalla suoritetaan sokkelin saumojen paikkakorjaukset, huoltomaalauksia ja muita oheistöitä.

Kiinteistö

Kaupunki:   Helsinki
Sijainti:   Tunturikatu 13
Rakennusvuosi:   1922
Kerroksia:   6-kerroksinen
Saneeraus toteutetaan:   2017

Kuvia työmaan edistymisestä (tilanne 4.4.2017)

As Oy Mannerheimintie 44

mannerhaimintie-44-paakuva

As Oy Mannerheimintie 44

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy toteutti As Oy Mannerheimintie 44:n osoitteessa Manneheimintie 44, 00260 Helsinki sijaitsevan kiinteistön julkisivukorjaukset ja vesikaton pintakäsittelyt.

Urakka sisälsi pääpiirteittäin: julkisivurappausten uusimisen, peltikatteen maalauksen, ulko-ovien kunnostuksen, katujulkisivujen ikkunapielien rappaukset sekä tiilipintojen pesun.

Kiinteistön historiaa

Kaupunki:   Helsinki
Katuosoite:   Mannerheimintie 44
Rakennusvuosi:   1923
Saneerauksen valmistuminen:   2016-2017
Saneerauksen tilaaja:   As Oy Mannerheimintie 44