Julkisivusaneeraukset

Etelä-Suomen julkisivupalvelu Oy toteuttaa kaikki julkisivun rappaukset, paikkarappaukset, maalaukset, huoltomaalaukset sekä julkisivun puuverhouksen kunnostustyöt ja puuverhouksen asennustyöt.

Julkisivuremontin oheistyöt

Suoritamme myös kaikki julkisivuremonttiin kuuluvat työt kuten ikkunavesipeltien vaihdot, vesisyöksyjen, ikkunoiden ja parvekkeiden kunnostustyöt.

Vakaalla ammattitaidoilla vuodesta 1994

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on vuodesta 1994 lähtien toteuttanut toista sataa erikokoista julkisivusaneerausta. Jokaisen saneerauskohteemme yksilölliset vaatimukset on toteutettu vakaalla ammattitaidolla.

Palvelemme monipuolisesti

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikilla sektoreilla. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Pidämme sen minkä lupaamme

Teemme ammattitaitoisesti kaiken, mihin ryhdymme. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja laajan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Olemme tietoisia vastuistamme, ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle

Asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilöt. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Suoritamme mm. seuraavia rappaustöitä

  • Kolmikerrosrappaus
  • Erilaiset jalorappaukset
  • Kipsikoristeet
  • Betoni- ja parvekekorjaukset
  • Lämpörappaukset yms.

Julkisivusaneeraus palauttaa kiinteistön alkuperäiseen loistoonsa

Ulkovaipan kunnostusohjelmaan kuuluu mm. kolmikerrosrappaus, erilaiset jalorappaukset, ohutrappaus, lämpörappaus sekä betoni- ja parvekekorjaukset. Julkisivusaneerauksen yhteydessä uusimme tarvittaessa myös julkisivun kipsikoristeet, kultaukset ja muut koristeet. Lopuksi suoritamme maalauksen ja muut pintakäsittelyt kohteen vaatimalla menetelmällä.

esjp-logo-2015-orig