Julkisivun kuntokartoitus

Suoritamme julkisivujen kuntokartoitukset mahdollisten korjaustoimenpiteiden suunnittelun avuksi. Kuntokartoitusten tavoitteena on luoda tarkka kuvaus julkisivun kunnosta piirustusten, valokuvien sekä kirjallisen selvityksen avulla.

Kuntotutkimus kertoo tarkasti onko rakennuksessa korjaustarpeita ja mitä rakennukselle pitää tehdä jos korjattavaa löytyy. Kuntokartoitus antaa luotettavaa tietoa päätöksenteon pohjaksi kiinteistön omistajille.

Vakaalla ammattitaidoilla vuodesta 1994

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on vuodesta 1994 lähtien toteuttanut toista sataa erikokoista julkisivusaneerausta. Jokaisen saneerauskohteemme yksilölliset vaatimukset on toteutettu vakaalla ammattitaidolla.

Palvelemme monipuolisesti

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikilla sektoreilla. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Pidämme sen minkä lupaamme

Teemme ammattitaitoisesti kaiken, mihin ryhdymme. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja laajan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Olemme tietoisia vastuistamme, ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle

Asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilöt. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Kuntokartoitus saneerauspäätöksen tukena

Usein korjauskohteessa joudutaan pohtimaan säilytetäänkö, poistetaanko, korvataanko vai korjataanko kohdetta. Usein ratkaisu löytyy alkuperäistä kohdetta tai käytettyä työtekniikkaa tutkien. Oikein suoritetuilla korjaustöillä päästään vanhan kohteen mahdollisimman suureen “aitouteen”, joka täydentyy rakennuksen aidosti vanhentuessa.

Rappauspintojen yleisimmät rasittajat liittyvät sääolosuhteisiin sekä rakennuksen sijaintiin. Näitä rasittajia ovat sade ja kosteus, jäätyminen, tuulenpaine, lämpötilojen vaihtelu ja UV-säteily. Syinä voivat olla myös sopimaton alustamateriaali, huono laasti, puutteellinen jälkihoito tai työvirhe.

Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää kokonaisuuden hallussa

Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää huolen, että kokonaisuus pysyy hallussa ja annetut lupaukset pitävät.

esjp-logo-2015-orig