Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on erilainen ja innovatiivinen rakennusalan palveluyritys, jonka palvelujen tavoitteena on aina ylittää asiakkaiden vaatimukset ja odotukset. Asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilöt.

Toimintamme on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikilla sektoreilla. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Teemme ammattitaitoisesti kaiken, mihin ryhdymme. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja laajan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Olemme tietoisia vastuistamme, ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Palvelumme

Toimintaamme kuuluvat julkisivujen saneeraus- ja korjaustyöt, ullakko- ja muutosrakentaminen sekä kaikki niihin liittyvät työt. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaavat onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Käytössämme on mm. kattava, nykyaikainen ja kaupunkialueelle sopiva nostolava-auto kalusto. Nostolava-autoilla suoritamme mm. erilaiset suurkuva- ja mainosasennukset sekä kuntokartoitukset ripeästi ja ammattitaidolla.

Yhteistyössä