Ullakko- ja muutosrakentaminen

Laadukkaiden ja yksilöllisten ullakkoasuntojen suunnittelu ja rakentaminen on taitolaji jonka Etelä-Suomen Julkisivupalvelu hallitsee. Olemme vuodesta 1998 rakentaneet useita korkeatasoisia ja kodikkaita ullakkoasuntoja eri puolille Helsinkiä.

Muutosrakentaminen

Muutosrakentamisella tarkoitamme korjausrakentamista, jossa rakennus peruskorjataan ja rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu, esimerkiksi entisestä leipomosta asuinrakennukseksi tai päiväkodista asunnoiksi tms.

Vakaalla ammattitaidoilla vuodesta 1994

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on vuodesta 1994 lähtien toteuttanut toista sataa erikokoista julkisivusaneerausta. Jokaisen saneerauskohteemme yksilölliset vaatimukset on toteutettu vakaalla ammattitaidolla.

Palvelemme monipuolisesti

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikilla sektoreilla. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Pidämme sen minkä lupaamme

Teemme ammattitaitoisesti kaiken, mihin ryhdymme. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja laajan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Olemme tietoisia vastuistamme, ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle

Asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilöt. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Ullakko- ja muutosrakentamista vakaalla ammattitaidolla

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on vuodesta 1998 lähtien toteuttanut kymmeniä erilaisia ja toinen toistaan vaativampaa muutosrakennuskohdetta. Jokaisen muutoskohteen yksilölliset vaatimukset on toteutettu vakaalla ammattitaidolla. Ullakkorakentaminen on erittäin vaativa taitolaji, kaikki ullakot kun ovat erilaisia ja niillä on omat erityispiirteensä.

Ullakkorakentaminen

Ullakoille suunnitellaan ja rakennetaan kaikentyyppisiä asuntoja – pienistä yksiöistä laajoihin monitasoisiin huoneistoihin. Se minkälaisia asuntoja ullakoille suunnitellaan, riippuu aina lähtötilanteesta – ullakon ominaisuuksista, rakennuksen sijainnista jne.

esjp-logo-2015-orig