Nostintyöt

Teemme erilaiset nostintyöt kattavalla, nykyaikaisella ja kaupunkialueelle soveltuvalla nostolava-autokalustollamme. Nostolava-autoilla suoritamme mm. erilaiset suurkuva- ja mainosasennukset sekä kuntokartoitukset ripeästi ja ammattitaidolla.

Talvisin teemme myös lumen- ja jäänpoistot katoilta turvallisesti usean vuoden kokemuksella. Tavoitteemme on olla luotettava, joustava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani kaikissa projekteissamme.

Vakaalla ammattitaidoilla vuodesta 1994

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on vuodesta 1994 lähtien toteuttanut toista sataa erikokoista julkisivusaneerausta. Jokaisen saneerauskohteemme yksilölliset vaatimukset on toteutettu vakaalla ammattitaidolla.

Palvelemme monipuolisesti

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikilla sektoreilla. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Pidämme sen minkä lupaamme

Teemme ammattitaitoisesti kaiken, mihin ryhdymme. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja laajan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Olemme tietoisia vastuistamme, ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle

Asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilöt. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Henkilönostinpalveluitamme

  • Kuntokartoitukset
  • Suurkuva- ja mainosasennukset
  • Paikkarappaukset ja maalaukset
  • Lumenpudotukset

Suurkuva- ja mainosasennukset

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset suurkuva- ja mainosasennukset ripeästi ja ammattitaidolla esimerkiksi rakennustelineisiin ja kiinteistöjen julkisivuihin. Meillä on vuosien kokemus ja ammattitaito erilaisten näyttävien ja haasteellisten asennusten toteuttajina ja asennustelineiden suunnittelusta. Annamme mielellämme osaamisemme käyttöönne.

Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää kokonaisuuden hallussa

Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää huolen, että kokonaisuus pysyy hallussa ja annetut lupaukset pitävät.

esjp-logo-2015-orig