Parvekeremontti

Betonirakenteisten parvekkeiden korjaaminen on erikoistyötä, jonka onnistuminen vaatii tietoa, kokemusta ja osaamista.

Korjausrakentamisen lähtökohtana on jokaisen rakennuksen yksilöllisyys. Siksi jokaisen projektin pitäisi perustua laadukkaaseen kuntotutkimukseen.

Vastuullinen urakoitsija

Urakoitsija kannattaa valita huolella. Hyvällä urakoitsijalla on osaamista ja kokemusta parvekesaneerauksista sekä riittävät resurssit.

On hyvä myös varmistaa, että urakoitsija on huolehtinut yhteiskunnallisista velvoitteistaan. Sen voi tarkistaa Selvitysvelvollisuus.fi-palvelusta, jonka luettelosta löytyy ajantasaista tietoa aiheesta.

Vakaalla ammattitaidoilla vuodesta 1994

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on vuodesta 1994 lähtien toteuttanut toista sataa erikokoista julkisivusaneerausta. Jokaisen saneerauskohteemme yksilölliset vaatimukset on toteutettu vakaalla ammattitaidolla.

Palvelemme monipuolisesti

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikilla sektoreilla. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Pidämme sen minkä lupaamme

Teemme ammattitaitoisesti kaiken, mihin ryhdymme. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja laajan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Olemme tietoisia vastuistamme, ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle

Asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilöt. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Lähtökohtana kuntotutkimus

Korjausrakentamisen lähtökohtana on se, että jokainen rakennus on yksilö. Tästä johtuen jokaisen projektin lähtökohtana tulisi olla laadukas kuntotutkimus. Korjaushanke perustuu siis korjattavasta kohteesta kerättyihin lähtötietoihin, jotka ovat aina jokaisen rakennuksen kohdalla yksilöllisiä.

Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää kokonaisuuden hallussa

Parvekesaneerauskohteitamme ovat sekä asunto- että kiinteistöosakeyhtiöt. Selvitämme aina kohteeseen sopivimmat menetelmät. Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää huolen, että kokonaisuus pysyy hallussa ja annetut lupaukset pitävät.

esjp-logo-2015-orig