Vesikattoremontti

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy suorittaa vesikaton, kerrospeltien ja sadevesijärjestelmän peruskunnostukset, perusparannukset ja muut korjaustyöt. Huollamme ja uusimme myös ikkunapellit, vesisyöksyt ja muut rakenteet.

Vesikatto on osa kiinteistön julkisivua. Sitä kutsutaan myös talon viidenneksi julkisivuksi, joka vaikuttaa olennaisesti talon kokonaisilmeeseen. Vesikaton tärkein tehtävä on kuitenkin suojata taloa sateelta, tuulelta ja tuiskulta.

Toimiva vesikatto suojaa taloa sen elinkaaren aikana ja on samalla näyttävä osa taloa. Vesikatteen pintamateriaalina käytetään mm. peltiä, kuparia, bitumia tai kiviterästä. Kokonaisuuden täydentävät toimiva aluskate ja sadevesijärjestelmä.

Vakaalla ammattitaidoilla vuodesta 1994

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy on vuodesta 1994 lähtien toteuttanut toista sataa erikokoista julkisivusaneerausta. Jokaisen saneerauskohteemme yksilölliset vaatimukset on toteutettu vakaalla ammattitaidolla.

Palvelemme monipuolisesti

Etelä-Suomen Julkisivupalvelu Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikilla sektoreilla. Monipuoliseen palvelukokonaisuuteemme sisältyy kaikki työvaiheet aina kuntokartoituksesta loppusiivoukseen. Kokemuksemme yhdistettynä vakaaseen ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen kaiken kokoisissa projekteissa.

Pidämme sen minkä lupaamme

Teemme ammattitaitoisesti kaiken, mihin ryhdymme. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja laajan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön. Olemme tietoisia vastuistamme, ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle

Asiakkaitamme ovat niin rakennuttajat, taloyhtiöt, kunnat, valtio kuin yksityishenkilöt. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Vesikatto ja sen alla oleva yläpohja on aina kokonaisuus

Ennen korjaustoimenpiteisiin ryhtymistä tulee selvittää katon ja yläpohjan kunto, mahdolliset vauriot ja korjaustarve. Kuntotutkimusta varten katosta kootaan saatavilla olevat tiedot ja ongelmat.

Katon tarkastuksen yhteydessä tarkastetaan ensin silmämääräisesti katon kallistukset, räystäsrakenteet, katteen pinnan kunto ja saumat, veden poiston toimivuus, kattokaivot sekä läpiviennit ja suojapellitykset. Samalla tarkastetaan vesikattorakenteen tuuletuksen toimivuus.

Jos rakenteiden kuntoa halutaan selvittää tarkemmin, avataan kattoa tarpeen mukaan ja otetaan näytteitä sekä lämmöneristeestä että rakenteesta sekä tarvittaessa tutkitaan höyrynsulun kunto. Korjaussuunnitelma tehdään kuntotutkimuksen perusteella.

Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää kokonaisuuden hallussa

Lixani-projektinhallintajärjestelmä pitää huolen, että kokonaisuus pysyy hallussa ja annetut lupaukset pitävät.

esjp-logo-2015-orig